Toyota, noul camion Hilux, este pregătit să preia terenul cel mai ascuțit pe pământ - Mașini - 2019

Anonim

Imaginile scoase din uz au dezvăluit prematur noul model Toyota Hilux de la Toyota, un camion robust, de dimensiuni reduse Tacoma, vândut în peste 100 de țări din întreaga lume.

Complet nou de la A la Z, Hilux obține un aspect mult mai modern, care se încadrează în limbajul de design al Toyota. Majoritatea upgrade-urilor se găsesc în partea din față, în cazul în care vehiculul este dotat cu faruri alungite, o bara de protectie musculara si o grila de radiatoare cu trei laturi. Sculpturile de protecție și părțile de pat ascund parțial rădăcinile utilitare ale lui Hilux.

Imaginile scurgeri arată cabina echipajului Hilux, dar gama va include și modele de cabină unică și extinsă.

În interior, Hilux urmărește trecerea industriei camioanelor spre tablouri de bord mai multe mașini. Grupul de instrumente are un ecran TFT configurabil, direcția fiind comandată printr-o roată multifuncțională ergonomică cu trei spițe, iar camionul poate fi comandat cu un ecran tactil mare, care rulează ultima generație a sistemului infotainment al Toyota.

WorldCarFans raportează că Hilux 2016 va fi oferit cu cel puțin trei motoare turbodiesel. Moara de intrare la nivel va fi un motor de 2.4 litri cu patru cilindri disponibil cu 148 sau 164 de pononi, în timp ce cumpărătorii vor putea să comande camionul cu un arzător de ulei de 2, 8 litri pentru a scoate 174 cai putere și gobi de cuplu.

Un motor cu ardere pe benzină va fi, de asemenea, disponibil, deși va reprezenta un procent mic de vânzări. Interesant, zvonurile din industrie indică faptul că următorul Hilux ar putea obține pentru prima oară o hibridă hibridă pe benzină și electrică în istoria plăcuței de identificare.

O transmisie manuală va fi standard și o unitate automată va fi disponibilă la un cost suplimentar pentru motoarele selectate. Ca de obicei, Toyota va oferi versiuni cu două și patru roți pentru următorul pickup.

Acum că pisica este în afara sacului, ne așteptăm ca Toyota Hilux 2016 să fie prezentată oficial în zilele următoare.