Planurile Toyota pentru Compact Hybrid, Honda arată producția CR-Z Hybrid - Autoturisme - 2019

Anonim

Ori de câte ori este introdus un nou vehicul hibrid, acesta este în mod invariabil comparat cu Prius de mare succes Toyota. Prius, care este în prezent a treia generație, a fost un mare succes de vânzări pentru Toyota și a plasat gigantul auto japonez în prim-planul mișcării "verzi" auto.

Acum, când Toyota are sub priza Prius, Camry Hybrid și Highlander Hybrid (alături de câțiva hibrizi de la divizia Lexus), compania încearcă să pună sistemul său hibrid într-un vehicul mai mic decât Prius. Toyota intenționează să abordeze sectorul compact cu conceptul FT-CH.

Prius, care este clasificat ca un vehicul de dimensiuni medii, este cu 22 inci mai lung decât noul FT-CH al Toyota. Nu sunt disponibile multe detalii despre noul hibrid în afară de faptul că acesta va fi prețat sub Prius. Este mai mult decât probabil că acest concept va ajunge la producție, dar Toyota păstrează mama pentru moment.

"Un secol după inventarea automobilului, trebuie să îl inventăm cu motoare care reduc sau elimină semnificativ utilizarea combustibililor convenționali de petrol", a declarat președintele Toyota Motor Sales Jim Lentz. "Una dintre multele alternative este prin ceea ce se numește de obicei electrificarea automobilului. De departe, exemplul unic cel mai de succes a fost hibridul gazo-electric. "

Un alt nou hibrid care face astăzi știri este hibridul Honda CR-Z. Vehiculul a fost deja profilat de mai multe ori pe DailyTech, dar Honda astăzi dezvăluie specificațiile de producție pentru vehicul. Vehiculul de aproape 2, 700 de lire sterline face uz de un motor pe benzina de 122 CP / 128 lb, combinat cu sistemul hibrid integrat Motor Assist (IMA) al Honda. Vehiculul va fi evaluat la 31/37 mpg cu transmisie manuală și 36/38 mpg cu transmisie variabilă continuu (CVT).

Este admirabil ca Honda vrea sa apeleze la entuziasti cu un manual cu 6 viteze pe CR-Z, dar este o rusine plangand ca alegerea de a randa propriile unelte are ca rezultat o reducere dramatica a kilometrajului in oras.

Pentru comparație, Honda Insight mai mare este evaluat la 41 mpg combinat, în timp ce Prius și mai mare este evaluat la 50 mpg combinate.

Potrivit lui Edmunds Inside Line, modelul CR-Z va intra în vânzare în luna august.