Omul din Marea Britanie utilizează două telefoane mobile în timp ce conduce la o viteză de 70 km / h cu interdicție - Autoturisme - 2019

Anonim

Toate discuțiile despre pericolele de a folosi un telefon mobil în timp ce conduci o mașină trebuie să fi trecut direct peste capul lui Brit David Secker. Poate că sa confundat pur și simplu cu ideea folosirii unui telefon mobil hands-free. Indiferent de situație, tânărul de 34 de ani a fost prins de poliție folosind nu unul, ci două dispozitive mobile în timp ce conducea de-a lungul a 70 mph.

Un raport BBC, luni, a spus că Secker a fost văzut "vorbind pe un singur telefon în timp ce îl ținea pe celălalt ca și cum ar fi trimis mesaje text". Poliția a spus că nu pare să aibă mâini pe volan.

Poate cel mai remarcabil dintre toate, când ofițerii de poliție l-au tras, Secker ia făcut să aștepte să-și termine convorbirea telefonică.

Unele rapoarte de presă sugerase că el conducea mașina cu genunchii, deși acest lucru a fost negat de Secker. Simon Nicholls, apărând Secker, susține că citea un număr de telefon de pe al doilea telefon mobil, cu o mână pe roată.

Procurorul Denis King a spus că Secker a fost văzut ținând un telefon mobil la urechea dreaptă și că "când sa apropiat, ofițerul a văzut că a ținut un alt telefon în cealaltă mână, ca și când ar fi trimis mesaje text".

O instanță din Norwich, un oraș de aproximativ 100 de mile nord-est de Londra, ia înmânat lui Secker o amendă și o interdicție de conducere timp de 12 luni pentru infracțiunea sa. În afara curții, domnul Nicholls a declarat reporterilor: "El acceptă că a făcut o greșeală și va învăța din asta".

Legislația britanică interzice cu strictețe utilizarea dispozitivelor mobile în timp ce conduc, deși este permisă utilizarea echipamentului hands-free.

Un sondaj online realizat în SUA la începutul acestui an a arătat că un 19% îngrijorător de respondenți folosesc Internetul în timp ce conduc.