Încărcarea filmului B-Roll de la Batman v Superman arată că plimbarea medie a lui Batman - Mașini - 2019

Anonim

În lumea cărților de benzi desenate, Batman este cel mai mare detectiv al orașului Gotham, unde criminali superstițioși și lași sunt înfrânți de abilitățile sale de luptă și de abilitățile de detectiv. Ca super-erou pur uman, el este ajutat de un arsenal de gadgeturi, în centrul căruia se află Batmobile-ul său, care va apărea, desigur, în Batman v Superman anul viitor : Dawn of Justice .

În afara unei remorci de teaser, totuși, am văzut doar câteva fotografii sincere ale filmului, care au arătat câteva fotografii ale călătoriei lui Batman. Datorită unor încărcate B-roll, cu toate acestea, nu va trebui să așteptăm un an întreg doar pentru a ne uita mai atent la ea.

Înregistrările ne dau niște fotografii panoramice ale Batmobilei de pe set, privindu-ne mai străine decât adversarul kryptonian al Caped Crusader. În timp ce Batmobilele din filmele lui Christopher Nolan se bazau pe un cercetaș armat în stil tanc militar, acest nou arăta ca un buggy blindat pe steroizi.

Se pare că poate să depășească ceea ce este aruncat în calea lui, iar armamentele vizibile arătau ca și cum n-ar avea probleme în a-și schimba calea. Probabil că, pe măsură ce ne apropiem de lansarea filmului, vom obține niște informații despre ce este capabil și ce este sub capota.

Filmul regizat de Zach Snyder este inspirat puternic de Miniseriile din 1986 The Dark Knight Returns, scrise de Frank Miller. Povestea se bazează pe o luptă climatică între un Batman îmbătrânit și un Superman aparent fără vârstă. Înainte de aceasta, Batman lovește străzile într-un Batmobile de tip rezervor, modificat pentru suprimarea revoltelor. Ar putea apărea un eveniment mai mare, Batmobile pregătit de luptă în film? Nu vom ști până când filmul nu va fi lansat în luna martie a anului viitor.