Video: Chevy Volt atinge peste 3 000mpg - Autoturisme - 2019

Anonim

Cum este posibil ca o mașină hibridă să călătorească 1, 554.1 mile pe doar jumătate de galon de gaz? Lasă-l pe inginerul sistemului de baterii Chevy, Andy Oury, să afle. Angajatul lui Chevy, care închiriază un Volt, a împărtășit un videoclip care-și arăta simbolul de onoare. Prin conducerea în mod exclusiv electric timp de câteva luni, Volt din Oury a afișat un avertisment privind întreținerea, informându-l pe Oury că motorul nu a fost rulat de prea mult timp. Pentru a menține motorul lubrifiat, Volt va funcționa pentru o perioadă scurtă de timp și apoi va reveni la culcare. Dacă un proprietar Volt nu folosește un întreg rezervor de gaz după un an, motorul lui Volt va funcționa până când rezervorul de gaz este gol, pentru a vă asigura că gazul din rezervor nu se stinge.

Dacă citiți mesajul nostru care acoperă tot ceea ce trebuie să știți despre Chevy Volt, atunci știi că voltul este un alt tip de vehicul hibrid, atunci suntem obișnuiți să vedem. Este o mașină electrică cu motor pentru a prelungi intervalul, nu o mașină pe benzină cu motoare electrice pentru a îmbunătăți eficiența, cum ar fi Toyota Prius. Deoarece Volt utilizează mai întâi energia electrică și apoi se bazează pe gaz pentru a reîncărca bateriile, este posibil să conduceți distanțe scurte fără a fi nevoie să folosiți gaz. Gama de conducere numai electrică este de numai 40 de mile, ceea ce înseamnă că Oury este destul de norocos că a călătorit la o distanță de 1 km. Mașinile electrice, cum ar fi Nissan Leaf și roadsterul Tesla, nu au un generator de gaze, dar au o gamă electrică mai lungă. Atât Leaf, cât și Roadster sunt capabili să călătorească în jur de 100 de mile înainte de a solicita o reîncărcare.

Șoferul mediu nu va putea replica rezultatele lui Oury, dar este încă interesant să vezi că oamenii împing limitele modelului Volt.