Aplicația Volkswagen Car-Net pentru Apple Watch vă permite să vă controlați mașina de la încheietura mâinii - Mașini - 2019

Anonim

Volkswagen a dezvoltat o aplicație de control auto pentru noul Apple Watch.

Apple proprietarii Volkswagen vor putea folosi aplicația proiectată pentru a vedea imediat dacă ușile mașinii sunt blocate sau deblocate, pentru a bloca și debloca de la distanță mașina și pentru a verifica dacă ușile, ferestrele și chiar trapa sunt deschise sau închis.

Ți-ai pierdut mașina într-un garaj mare de parcare? Noua aplicație Volkswagen vă va face viața mult mai ușoară, oferind o hartă a locației actuale a vehiculului, mersul pe jos sau direcțiile de condus la acesta, precum și capacitatea de a acționa și / sau de a bloca luminile de la distanță.

În plus, proprietarii pot seta limite de viteză și limită și pot primi notificări instantanee dacă sunt rupte, un instrument util pentru părinții cu șoferi tineri.

Volkswagen spune că proprietarii ale căror autovehicule sunt propulsate fie de un motor pe benzină, fie de un motor diesel, astfel încât marea majoritate a acestora vor putea să verifice de la distanță cantitatea de combustibil rămasă în rezervor la apăsarea simplă a butonului. Cei care conduc e-Golful electric vor putea să folosească aplicația pentru a verifica cantitatea de suc rămasă în baterie, pentru a vedea cât de multe kilometri pot conduce înainte de a trebui să completeze, să activeze și să dezactiveze procesul de încărcare și să acceseze funcții de control al climatizării.

Aplicația va fi compatibilă cu modelele 2014 și Beetle, CC, Eos, Jetta, Passat și Tiguan și cu cele mai noi modele Golf, Golf GTI, Golf R, Golf SportWagen și e-Golf. Volkswagen promite că aplicația Car-Net pentru Apple Watch va fi disponibilă la nivel global, dar nu a dezvăluit când proprietarii vor putea descărca.

Volkswagen nu este primul producător de automobile care a introdus o aplicație de control al mașinii pentru Apple Watch. La sfârșitul lunii trecute, Porsche a lansat aplicația Car Connect și sub-marca BMW i a anunțat o aplicație numită i Remote pentru Apple Watch.