Volkswagen Super Bowl anunțurile canal Star Wars, Ram Jam's "Black Betty" - Autoturisme - 2019

Anonim

Super Bowl este în mod tradițional un moment în care companiile cheltuiesc mari fonduri de publicitate pentru campanii menite să distreze o națiune de fani ai fotbalului de bere. În această duminică, Volkswagen vă va informa despre VW's Passat 2012, folosind inspirația dintr-o galaxie departe, departe. Uita-te ca un copil mic îmbrăcat ca un temător Sith Lordul Darth Vader încearcă și nu reușește în mod repetat să demonstreze puterea Forței.

Compania a acordat licența filmului "Imperial March (Tema lui Darth Vader)" din filmul " Star Wars " al lui John Williams pentru noul anunț minunat, care difuzează alături de jocul de duminică. Micuța scampila care se găsește în reclamele comerciale din jurul casei sale încearcă să aducă forța Forței să suporte o varietate de obiecte de zi cu zi, inclusiv o păpușă pentru copii și un câine de familie. Din fericire pentru noi toți, el nu reușește. Imaginați-vă că presa proastă pe care o avea Volkswagen dacă ar fi arătat un copil care forțează un câine iubitor.

Gluma mare, desigur, este construită în jurul evidențierii funcției de pornire la distanță a lui Passat. Mini-Vader-ul frustrat ajunge în cele din urmă la drumul de acces, unde își aduce puterea (lipsa) de a purta o mașină strălucitoare, nouă. Spre surprinderea sa, mașina începe! Ar putea fi într-adevăr așa cum a spus Yoda, dimensiunea nu contează? Probabil are ceva de-a face cu faptul că părinții mini-lui Vader se uită din bucătărie, cu cheia de la distanță la îndemână.

Producătorul de automobile difuzează, de asemenea, un alt anunț în timpul jocului de duminică, publicând noul Beetle. Îi lipsește farmecul adorabil al reclamei tematice "Star Wars", dar este o bucată interesantă de publicitate la fel. Un gândac rapid, mic - insecta, adică - se strecoară de-a lungul podelei pădurilor, evitând duelul cu mantises și cu alți cântăreți mici, toate cu tulpina "Black Betty" a lui Ram Jam. face totul mai bine.