Volkswagen dezvaluie noul Beetle - Autoturisme - 2019

Anonim

Ieri, la Salonul Auto de la New York, Volkswagen a prezentat cea mai nouă versiune a lui Beetle. Doar cel de-al doilea redesign din istoria brandului de 70 de ani, Beetle 2012 păstrează multe dintre semnele distinctive ale mărcii, dar cu roți largi și cu un vârf plat, are un aspect mult mai masculin decât redesignul din 1998 care a adus Beetle înapoi în mainstream.

Dacă vă place designul, merită remarcat faptul că noul Beetle vine cu o serie de caracteristici pentru clientul tehnic. La fel ca multe mașini noi, va avea Bluetooth, touch-screen radio, un sistem de navigație și iluminare ambientală. Pentru cei care doresc să se implice, este disponibil un sistem audio Fender Premium de nouă difuzoare, precum și roți de 18-19 inch, acces fără cheie și alte caracteristici fanteziste.

În plus față de aspectul mai masculin, Beetle 2012 are opțiuni noi pentru motor. Cumpărătorii pot alege între un motor pe benzină de 2, 5 litri cu 5 cilindri, un motor de 2.0L TDI Clean Diesel sau un motor pe benzină cu turbocompresor 2.0L TSI. Masina are o valoare estimata la 40 mpg pe autostrada si 29 mpg in oras.

Ce credeți despre noul design?

Descoperirea completă a Beetle este mai jos.