Uita-te la o viață reală Mario Kart pe străzile din Tokyo - Autoturisme - 2019

Anonim

Tokyo navetiștii s-au aflat recent implicați într-un joc real al lui Mario Kart, când băieții de la site-ul de mașini japonezi Cliccar au purtat costume Mario și Luigi și au ieșit pe străzi într-o pereche de cărucioare de stradă.

Street-legal X-Karts au viteze maxime cuprinse între 35-50 mph și necesită o licență standard de conducere pentru a se fraterniza cu trafic pe drumurile publice. Obținerea mâinilor pe una dintre cărucioare va costa probabil aproximativ 4, 900 de dolari.

Nu există nicio informație cu privire la faptul că X-Karts vine cu orice dispozitiv de alimentare cu ciuperci sau flori, deși judecând după cât de mici arată în comparație cu camioanele și camionetele din videoclipul de mai jos, ar putea beneficia probabil de orice accesorii pe care le sunt date.

Videoclipul oferă, de asemenea, o privire minunată asupra modului în care perechea a fost primită de alți navetiști în jurul orașului Tokyo, atât pasagerii, cât și pietonii de vehicule care au lovit fotografiile și au aruncat degetele în sus la echipajul Cliccar.

Nu subestimati niciodata puterea lui Mario si Luigi de a atrage o multime oriunde ar merge.