Wiesmann GT MF5 Roadster - Autoturisme - 2019

Anonim

Pentru cei care nu s-ar putea să știe, Wiesmann este un mic producător german de automobile de tip boutique, fondat în 1985 de frații Martin Wiesmann și Friedhelm Wiesmann. În timp ce frații au început să facă hard-tops-uri personalizate, au creat de-a lungul anilor propria lor serie de modele de autoturisme, iar un astfel de exemplu este Wiesmann GT MF5 Roadster.

Integrând atat un motor puternic, cat si un design unic (oarecum asemanator cu un TVR Toscan), Wiesmann GT MF5 Roadster este construit pe un caroserie din aluminiu monocoque si are o carcasa din fibra de sticla cu suspensie fata si spate dubla. Sub capota regală, un TwinScroll Twin Turbo V8 cu o putere de 555 cai putere poate fi resimțit - mai ales că MF5 Roadster poate atinge 0-62 km / h în numai 3, 9 secunde și atinge o viteză maximă de 193 mph.

Din păcate, Wiesmann nu oferă linia lor de autos pe această parte a Atlanticului - și fără planuri clare de a face acest lucru în cel mai scurt timp - se pare că aceste imagini vor trebui să facă până atunci.