Va fi revenit Ford F-150 Lightning? - Mașini - 2019

Anonim

În ultimii cinci ani, camionul Ford F-150 Raptor a ruinat terenul cu ferocitatea dinozaurului său, dar nu este primul camion Ford care să canalizeze o forță de natură.

Înainte ca Ford să se concentreze pe performanța off-road, modelul său F-150 SVT Lightning a fost cel mai bun camion pentru stradă. Acesta a dominat o epocă în care camioanele de performanță din fabrică erau în mod esențial mașini musculare cu pat.

Ford se pregătește să lanseze cea de-a doua generație Raptor pentru 2017, dar nu a spus nimic despre fulgerul din nou. Cu toate acestea, mașina și șoferul cred că există o nouă versiune a acestui camion cu tija fierbinte în conductă.

Ovalul albastru se află în mijlocul dezvelirii a 12 noi vehicule performante la nivel mondial sub bannerul Ford Performance și motivele revistei că trebuie să existe spațiu pentru Lightning în acea linie.

Ford a dezvaluit deja modelele 2017 Raptor, Focus RS, Shelby GT350 si GT350R Mustang si supercar GT, deci are cateva sloturi pentru a se umple inainte ca produsul sa se termine in 2020.

Nu există nici o garanție că fulgerul va umple unul dintre aceste sloturi, dar este cu siguranță vrednic de renaștere. Ultima versiune conținea un V8 supercharged de 5, 4 litri similar cu cel utilizat în GT 2005.

Un V8 ar fi grozav într-un nou Lightning, dar ar putea folosi la fel de ușor un EcoBoost V6 turbocharged ca și Raptorul 2017. Marca comercială mult prea publicată a companiei "EcoBeast" indică și acest lucru.

Un sistem de iluminare bazat pe EcoBoost ar avea nevoie de o putere mai mare decât puterea estimată de Raptor de 450 de cai putere. Având în vedere că Ford pretinde peste 600 CP pentru motorul EcoBoost din GT, aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

Corpul de aluminiu din generația actuală F-150 ar trebui să ajute la performanțe, oferindu-le o greutate mai mică în greutate. Economia de combustibil și performanța nu trebuie întotdeauna să fie în contradicție.

Cu Ram spunând că nu va construi un succesor de la Hellcat, vechiul SRT-10, și General Motors, aparent și neinteresat, Ford ar avea de asemenea piața de camioane musculare.