Mercedes-AMG va construi o versiune topless a GT-ului la urma urmei? - Mașini - 2019

Anonim

Când a introdus GT-ul de luptă 911 la Salonul Auto de la Paris din toamna, Mercedes-AMG a exclus categoric construirea unei versiuni convertibile a acestuia. Se pare că subdiviziunea de performanță a lui Star-Trei Părți și-a schimbat mintea, iar mass-media germane declară că topless GT este pe drumul cel bun pentru lansarea în 2016.

Tentatively called GT Roadster, convertibilul va umple golul care separă SLK-Class și SL. Surse apropiate de Mercedes au indicat că Roadster va costa aproximativ același nivel ca un SL de nivel mediu, dar va fi poziționat ca un model mai concentrat pe sport, în timp ce SL va rămâne turneul orientat spre lux, care aproape că a fost aproape întotdeauna .

Roadster-ul se află în stadiul embrionar al dezvoltării, astfel încât detaliile să fie puține și departe între ele. Cu toate acestea, va folosi cel mai probabil o cârpă moale pentru a menține greutatea sub control și pentru a se decupla în continuare față de SL și va avea aproximativ aceeași siluetă asemănătoare rapidității cu cea a coupe-ului atunci când vârful este în sus.

Abandonat, se așteaptă ca Roadster să fie aproape identic cu GT coupe-ul existent. Modelele la nivel de intrare vor fi alimentate de un motor V8 de 4 litri cu turbocompresor, reglabil pentru a genera 456 de cai putere și un cuplu de 443 de picioare, în timp ce modelele S mai scumpe vor beneficia de o evoluție tweaked a opt cilindri care va ieși 503 de ponei și 479 de momente.

În ambele modele, V8 montat în față va roti roțile din spate printr-o transmisie automată cu șapte trepte cu dublă ambreiaj situată pe puntea spate.

GT Roadster se va alătura noilor modele AMG Sport, ajutându-i pe Mercedes-AMG să-și facă vânzările anuale un mare impuls. Subdiviziunea consideră că poate construi un record record de 50 000 de mașini în 2016 și va ajunge la un impresionant 70 000 de mașini în anul următor.

Ce urmează ? Mercedes va introduce mai multe ragtopi în următorii câțiva ani. O versiune topless a clasei C este programata sa ajunga inainte de sfarsitul anului, prima clasa S clasa decapotabila in decenii va fi dezvaluita la inceputul anului viitor, iar SLK mentionata mai sus va primi un facelift minor si o clasa SLC reincarnata inainte de urmatoarea vară.