În sfârșit, Mercedes-Benz va prelua Audi TT cu un coupe la nivel de intrare? - Mașini - 2019

Anonim

Un raport care iese din Anglia indică faptul că Mercedes-Benz se pregătește să introducă în cele din urmă un coupe mic, la intrare, care să vizeze în mod clar la Audi TT și BMW Seria 2.

În prezent, în stadiul de dezvoltare embrionară, coupe-unnamed încă va călători pe a doua generație a platformei AMF care susține în prezent clasele A, B, CLA și GLA. Acesta se va lauda cu un design extrem de aerodinamic, care va imprumuta indicii de stil, cum ar fi o capota lunga si o silueta de tip fastback de la AMG GT (imaginea), cu toate ca prelungirea din fata este de asteptat sa fie considerabil mai lunga pentru a se adapta unei transversale montate motor.

La fel ca TT, coupe-ul zvonurilor Mercedes va oferi spațiu pentru patru ocupanți într-o configurație 2 + 2. Automobilul de la Stuttgart pune un accent deosebit pe practicarea zilnică, astfel încât coupe-ul va oferi nu mai puțin de 12 picioare cubice de spațiu trunchi cu patru pasageri la bord.

Coupe-ul va fi disponibil cu o listă lungă de motoare cu patru cilindri pe benzină și motorină dezvoltate în comun de Mercedes și partenerul industrial Renault-Nissan. Tractiunea pe fata va fi standardizata, iar urmatoarea evolutie a sistemului de tractiune integrala a lui Mercedes 4Matic va fi disponibila la un cost suplimentar pentru majoritatea modelelor.

Un model AMG, adaptat sportului, va încheia cu puțin mai târziu producția. Revista britanică Autocar raportează că modelul AMG va fi alimentat de un motor cu patru cilindri, de 2.0 litri, care va transmite până la 400 de cai putere tuturor celor patru roți printr-o transmisie automată cu șase trepte cu dublă ambreiaj. Coupé va ajunge la 62 mph de la un stop în 4, 5 secunde și va merge la o viteză maximă de 155 mph.

În cazul în care zvonurile se materializează, viitorul Mercedes coupe de luptă TT se va apleca probabil ca un concept subțire învelit la un show auto major în 2017 sau 2018. Modelul de producție va fi introdus în 2019, adică va fi vândut în întreaga țară ca 2020 model.