Cu amortizoare magnetice și suspensii reglate, modelul Shelby GT350 este un ponei de cale ferată - Mașini - 2019

Anonim

În ceea ce privește Shelby GT350 Mustang, cea mai mare parte a atenției a fost acordată modelului V8 de 5, 2 litri, care se află sub capota ventilată. V8 este cel mai puternic motor aspirat din punct de vedere al naturii, folosit vreodată de Ford, folosind un design rezervat în mod obișnuit pentru supercarurile exotice, astfel încât este ușor de văzut de ce.

Dar, la fel de răcoros ca motorul, setarea de manevrare a vehiculului ar putea fi chiar mai rece.

"Când am început să lucrăm la această mașină, am vrut să construim cel mai bun Mustang posibil pentru locurile pe care ne place cel mai mult să conducem - drumuri provocatoare în spate, cu o varietate de colțuri și schimbări în altitudine și la șinele de sfârșit de săptămână", a declarat Raj Nair, Vicepresedintele Ford al dezvoltarii globale a produselor. "Fiecare schimbare pe care am făcut-o în această mașină a fost condusă de cerințele funcționale ale unui motor puternic, receptiv - manevrabilă, precisă și cu putere de oprire masivă".

Modelul GT350 construiește capabilitățile pachetului de performanță Mustang GT, adăugând bare de protecții anti-răsucire și noile rulmenți de aluminiu pentru a întări lucrurile.

Modelul Shelby va fi de asemenea primul Mustang pentru echiparea amortizoarelor magnetice - denumite Magneride - care sunt umplute cu un fluid hidraulic impregnat cu particule de fier. Când se aplică un curent electric la amortizor, particulele se rearanjează, oferind șoferului un răspuns mai mare și o senzație mai strictă de conducere. Ford spune că schimbările se pot face la fiecare 7 milisecunde pentru un control și mai mare.

Cu peste 500 de cai putere trimisi pe roțile din spate, ar fi mai bine să ai putere impresionantă de oprire. Pentru a rezolva acest lucru, Ford a montat cele mai puternice frâne pe care le-a montat vreodată la o producție "Stang". Unitățile constau din rotoare din fier forjat din două piese, cu dimensiuni de 394 mm în față și 380 mm în spate.

Șaibele Brembo cu șase pistonuri se hrănesc pe rotoare, iar un sistem dedicat de conducte ajută la păstrarea totul răcoroasă în condiții grele de conducere.

Doar 100 de exemple de GT350 vor fi făcute, dintre care 50 vor fi dotate cu pachetul de tehnologie disponibil, în timp ce celelalte 50 vor echipa pachetul de cale. Ford intenționează să construiască și 37 GT350R hardcore.